Зміст
  • Богині відмовлено
  • Богиня приглядається
  • Богиня слабне і лютує
  • Богиня вихоплює слід
  • Богиня зазіхає на більше
  • Богиня отримує силу
  • Бог тренується бути богом
  • Богиня має право
  • Богиня платить за знання
  • Богиня перероджується
  • Богиня повертається
  • Богиня нажахана
  • Боги збурені
  • Богиня готується
  • Богиня обирає Бога
  • Бог позбавляється трону
  • Боги приймають виклик
  • Боги стрибають у прірву
  • Боги розвеселені
  • Богиня відчуває катарсис
  • Богиня повертає все на свої місця
  • Бог воскресає
  • Богиня насолоджується святістю
  • Бог випробовує волю
  • Бог прагне спокою
  • Богиня показує ікла
  • Бог пророкує зміни
  • Боги шукають реальне
  • Богиня розплутує вузол
  • Катарсис богів
  • Богиня множить знання
  • Богиня отримує відповідь
  • Богиню повернено до життя
  • Бог блазнює - Богиня лютує
  • Богів викрито
  • Кінець ери небожителів
  • Богиня здобуває Дім
  • Богиня зустрічає собі подібних
  • Поклоніння Богині
  • Бог відступає у тінь
  • Богиня хапається за нитку
  • Бог шукає союзників
  • Богиня затверджує угоду
  • Богиня налагоджує зв'язки
  • Богиня мімікрує
  • Боги борсаються в тенетах
  • Богиня показує ікла

    «Маленька богиня слухає себе і вітер. Коли темрява обступає і немає на кого покластися, вона занурюється в себе. Одного дня богиня Життя-Смерті-Життя вирушить в подорож у минуле. Цей шлях вона повинна пройти, інакше не здобуде скарбів. Час не зупинить свого ходу, щоб дати їй перепочити, але Маленька Богиня знайде сили продовжити.»

    Алвар довго вдивлявся в розгорнуту сторінку. Рюкзака Каді не було, хоча інші речі залишились на полицях. Персні він перерахував ще з годину тому – всі на місці, крім чотирьох, якщо Каді взагалі не збрехала про їхню кількість.

    - Маленька богиня слухає себе і вітер.. – вкотре прошепотів Алвар. Ніколи ще блокнот не залишався розгорнутим на ліжку, хоча й в інші дні підвертався під руку. – Ти граєш зі мною? Я не можу їй допомогти!

    Юнак знов пробіг між рядків і зациклився на минулому. Невже це через пропозицію поїхати до його рідні? Каді знітилась, погоджуючись - і ось тепер зникла.

    - Рідня…

    - Ти мене розчаровуєш, Але. – Зіндер просунув голову в шпарину. – Дрочити на записки, коли в тебе цілий інтернет з порно?! Хоч би малюнки були. Збоченець.

    - Рідня... А як же!.

    Юнак відкинув блокнот і мало не перечепився через спущені джинси. Здається, він перевдягався.

    За десять хвилин вже в’їжджав у центр. Робін повідомила домашню адресу Каді. Їхав швидко. Штучно запущене серце стискалось так само, як за життя. Хвороба давно відступила, але це дещо потворніше й гірше.

    Сіра будівля серед десятка своїх близнюків. Під’їзд з енергетичним напиленням по кутках. Алвар вирішив, що ліфт точно заклинить: не всі людські пристрої сприймають мертве за живе. Між поверхами перестрибував одразу по дві сходинки. Відчинені двері квартири змивали межу свого й чужого.

    Алвар врізався долонями в пройму, щоб не перечепитися. Засапався так, що перед очима двоїлося. Каді окремо від своєї тіні вийшла з бокової кімнати. Переляканий чоловік та жінка з трубкою між пожовклих зубів горнулися один до одного на дивані.

    - Що ти тут робиш? – Каді об’єдналась в одне ціле й закинула рюкзак на плечі. В руці мала ще пакет.

    - Тебе хотів.. спитати. – Алвар встиг зробити крок всередину й побачити вивернуті полиці, перш ніж дівчина випхала його за двері.

    - Бувай, ма. – грюкнула й пішла донизу.

    Юнак плеснув себе по лобі і сунув слідом. Просто забирала речі – ну треба ж! Внизу склалися і сіли в салон.

    - Їдьмо. – Каді пристібнулась. Алвар витріщився на неї. – Їдьмо!

    Хлопець фіксував тремтіння підборіддя, заламування пальців, вогкі очі, покусані губи. Йому пригадалися налякані мешканці й закрадався сумнів чи це дійсно її квартира.

    - Ті люди..

    - Мати з вітчимом. – Каді дратувалася й ще гірше могла опанувати себе. – Просто забрала речі. Їдьмо, інакше піду на автобус.

    - Так, зараз. – поклав руки на кермо й знов на коліна. – Чому вони злякалися? Ти вітчима геть інакшим описувала.

    - Вони в друзки накурені, про що мова?

    Каді пхинькнула й відвернулась до вікна. Литки також тремтіли, але цього Алвар не помітив. Двигун завівся. Поштовх засвідчив віддалення від дому. Медіумка якомога тихіше видихнула.

    Ще дев’ять хвилин тому Каді почувала себе наймогутнішою чаклункою у Всесвіті. Вітчим і пискнути не посмів перед тінню з демоном, не те що руки розпустити, тож вона спокійно зібрала за списком речі й вийшла неушкодженою. Чорна магія має свої переваги.

    Щоб вподобати цю частину, необхідно зареєструватись на сайті або увійти, якщо ви вже зареєстровані.

    Вподобати!
    Щоб залишити коментар, необхідно зареєструватись на сайті або увійти, якщо ви вже зареєстровані.